Focuri de artificii, pirotehnice si laser show in Moldova
ru      en

"Serbarile contemporane- nu sunt alcatuite doar din marsul ceremonial si clinchetul paharelor din sala.
Suntem din ce in ce mai constienti de faptul ca anume efectele speciale transforma o simpla petrecere intr-o actiune spectaculoasa,
iar pentru ca sarbatoarea sa fie pe cinste, cu siguranta este nevoie de o organizare corecta."


BrocartBrocart

Как найти

BrocartBrocart

Галерея1

Галерея2

Галерея3

Галерея4

Галерея5

Сертификат регистации

Brocart

"Brocart" SRL este prima companie din Moldova care a unit pirotehnica, laserul si efectele speciale moderne pentru industria distractiilor.

Compania a fost infiintata in anul 2002, si in acest rastimp a cistigat multa credibilitate si popularitate in sfera showbiz-ului autohton. Noi folosim pe larg tehnologii avansate in domeniul efectelor speciale, pirotehnice si focuri de artificii, preluind experienta si metodele de lucru de la cele mai de top companii din lume, ne straduim sa aratam spectatorului frumusetea si grandoarea compozitiilor si a tablourilor de foc.

Astazi in companie activeaza tineri talentati, specialisti cu inalta calificare si cu studii superioare: ingineri electronisti, programatori si scenografi in domeniul laser, pirotehnica si efecte speciale, angajatii nostri poseda un bun auz muzical, gust estetic si experienta de munca acumulata in perioada activarii in cadrul companiei, la diverse festivaluri internationale, conferinte si stagii.

La indeplinirea oricarui gen de serviciu muncitorii nostri se atirna cu entuziasm artistic, tinind cont de ultimile inovatii ale stiintei si tehnicii in sfera showbiz-ului si tehnologiilor acestuia, deasemenia se iau in considerare dorintele si "capriciile" clientului precum si formatul evenimentului.

"Perfectiunea nu are limita" o inteleg si cei de la "Brocart" si de acea au creat studioul de pirodesign.
Scopul acestui studiou este: dezvoltarea metodelor de lucru cu materiale pirotehnice si efectele speciale bazate pe noile tehnologii si realizarile mondiale in domeniul focurilor de artificii. Modelarea scenariului la un computator si software special.

Laserul creat in 1960 in ultimul timp s-a intrepatruns atit de tare cu viata noastra incit e greu de imaginat o sfera a vietii in care el nu se foloseste-industria, medicina, tehnologiile informationale si chiar si…arta. Astazi cu laser sunt dotate sali, cluburi, discoteci etc. Spectacolele cu laser, pirotehnica si efecte speciale insotesc concertele artistilor, expozitiile, prezentarile si desigur serbarile private (aniversari, nunti).

Cu toate acestea precum de la un instrument muzical(puteti primi placere daca acesta este in miinile unui maiestru, s-au puteti face migrena daca un invatacel abia invata gamele) exact asa si efectul de dupa utilizarea materialelor pirotehnice si laser-ului v-a depinde de faptul cit de profesionisti au fost cei ce l-au folosit.

Video schite de "BACKSTAGE"

Brocart

Как найти

Директор Стас
director general

(+373 22) 72 82 49
(+373 6) 912 45 53 stas@brocart.md

Менеджер Лара
manager de companie

(+373 22) 72 82 49
(+373 6) 918 20 30 lara@brocart.md


Лицензия на деятельность

Brocart BrocartBrocart Brocart
Brocart
Яндекс цитирования